Index GHV Vector

 
 

Deze site is opgebouwd uit een aantal pagina’s.

De meeste pagina’s zijn bestemd voor niet leden. Hier vindt je info over de club, instructie etc.

De pagina’s met Nieuws en Foto’s zijn voor de leden bestemd.


LET OP: VOORLOPIG IS DE WACHTLIJST VOOR LESSEN GESLOTEN.


Op zondag 23 augustus 2020 starten we de club weer op. Dit is voorlopig alleen voor de leden. In aanvulling op de reguliere corona maatregelen (je komt niet als je klachten hebt), heeft de club nog een paar aanvullende regels. Als je in een regio bent geweest die oranje gekleurd is/was, vragen we je veertien dagen niet op de club te komen. Ook als je in Nederland in een oranje regio was, binnen veertien dagen na thuiskomst niet naar de club gaan.

VERDER STELLEN WE MONDKAPJES VERPLICHT IN DE GEHELE ACCOMMODATIE.

Dus zowel in de zaal, de kleedkamers als de gang.


Omdat we in maart 2020 de club moesten sluiten ivm de coronamaatregelen, staan er nog mensen op de wachtlijst voor instructie. Daarom wordt zodra de restricties zijn opgeheven en er weer les kan worden gegeven, eerst de wachtlijst weggewerkt. Pas daarna kunnen we nieuwe aanmeldingen voor de lessen accepteren. Op dit moment is niet duidelijk wanneer de lessen opgestart kunnen.


Wilt u eerder lessen nemen, neem dan contact op met een van de clubs in het noorden. Op de website van de NNHF (www.nnhf.nl) staan de andere clubs in noord Nederland.
Route naar schietlocatie:


LET OP:

In de wijken Helpman en Coendersborg zijn ingrijpende verkeersmaatregelen ingevoerd. Dit betekent dat de gymzaal waar wij schieten slechts via een route te bereiken is.


Rij vanaf de Verlengde Hereweg de Savornin Lohmanlaan in. Sla de Van Houtenlaan in.

Aan het eind van de Van Houtenlaan rechtsaf de Coendersweg in, bij de kruising rechtdoor de Sweelincklaan in, aan het eind rechtsaf de Chopinlaan in en direct links is de parkeerplaats met daar de ingang van de gymzaal.

Vanaf de Helperzoom rij je door naar de Savornin Lohmanlaan, op de Savornin Lohmanlaan doorrijden tot je bij de Van Houtenlaan komt, verder de route zoals hierboven beschreven.


Hieronder een filmpje hoe je vanaf de parkeerplaats de ingang van de gymzaal kan vinden:
Site bijgewerkt op 18 augustus 2020

Welkom op onze site